Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica dana

Deschamps ima plan za Furiju: Slijedi li Španjolcima novi šok?

Francuski nogometni izbornik Didier Deschamps otkrio je taktički pristup svoje momčadi u sutrašnjem (utorak) kvalifikacijskom susretu za Svjetsko prvenstvo protiv branitelja naslova Španjolske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuska s dva boda prednosti u kvalifikacijskoj skupini I u utorak dočekuje reprezentaciju Španjolske u Parizu. Ukoliko pobjedi, Francuska bi došla nadomak SP-a u Brazilu, dok bi "furiju" gurnula u provaliju iz koje se možda ne bi mogla izvaditi. Naime, ukoliko bude najlošija reprezentacija svih kvalifikacijskih skupina, Španjolska neće vidjeti ni dodatne kvalifikacije!

''Morat ćemo kvalitetno koristiti posjed lopte i prisiliti ih da se brane. Tada će scenarij utakmice biti sličan onom prvom kad smo izvukli bod (1-1) u Madridu. Ključno će biti to kako ćemo koristiti posjed lopte, a ne to koliko ćemo ga imati'', rekao je Deschamps, koji vjeruje da njegova momčad može do pobjede.

''Kao trener pripremam momčad da ide na pobjedu u svakoj utakmici. Imali smo respekt prema njima uoči prve utakmice, ali sada slijedi prava bitka. Ne bojimo se i nismo preplašeni. Danas nas dijeli dva boda, vidjet ćemo kako će biti u utorak naveče'', zaključio je bivši trener Marseillea.(TS)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider