Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'To je ipak viteška borba'

Ćiro: Srpski igrači su u Beogradu grlili hrvatske

Ćiro Blažević uoči utakmice sa Srbijom na Maksimiru prisjetio se susreta sa susjedima prije 14 godina. Tada je Ćiro vodio reprezentanciju protiv tadašnje Jugoslavije u Beogradu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Mi smo stvorili jednu tenziju koja bi mogla pretpostaviti neku incidentnu situaciju, ali ja u to ne vjerujem. Pa ću evocirati nešto što me jako markiralo kad sam bio izbornik. Imali smo utakmicu u Beogradu i nestalo je struje. Svi smo pomislili na najgore. Nikad neću zaboraviti kako je svaki srpski igrač zagrlio mog igrača i čuvao ga. Eto, to su sportaši, oni grade razrušene mostove i ne poznaju konflikt'', rekao je Ćiro za Soundset.

>> Krvnik Manchester Uniteda sudi derbi Hrvatska - Srbija!

Očekuje kako će se igrači i na ogledu 22. ožujka u Zagrebu ponašati ''unutar fair-playa''.

''To je ipak jedna viteška borba'', ustvrdio je Ćiro. A na pitanje je li Igor Štimac bolji izbornik, ili Davor Šuker šef HNS-a, Ćiro diplomatski odgovara.

''Oni su obojica jako dobri. Šuker ima jednu karizmu, nažalost, poznatiji je u svijetu od Hrvatske i može otvoriti svaka vrata svojim imenom, nadam se da će riješiti problem s Platinijem, obzirom da on i UEFA s povećalom gledaju na to što se dešava u nogometu ovog podneblja'', komentirao je Blažević.

Ćiro je nedavno rekao da ćemo Srbe dobiti 4:0, no sad je povukao ručnu.

''Hrvatska je, bez dileme favorit, ali ne bih se usudio dati neku prognozu. Iako sam bio sklon da u u euforiji kažem da ćemo pobjediti komformno, odmah sam se ujeo za jezik jer znam da je to bilo suviše smjelo'', rekao je Ćiro u izjavi za Tanjug i dodao da za Hrvatsku ovo nije odlučujuća utakmica ali da za Srbiju, radi dosadašnjih rezultata i osvojenih bodova, svakako jest. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider