Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lak na obaraču

Krvnik Manchester Uniteda sudi derbi Hrvatska - Srbija!

Turski sudac Cüneyt Çakir sudit će utakmicu između Hrvatske i Srbije u sklopu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo. Dvoboj se igra sljedeći petak u Maksimiru s početkom u 18 sati…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Çakir je posljednjih dana u središtu pažnje budući da je u prošlotjednom okršaju između Manchester Uniteda i Real Madrida dodijeli prilično sporni crveni karton portugalskom veznjaku ''crvenih vragova'' Naniju. Nogometaši, mediji i sudački eksperti diljem svijeta danima su raspravljali o odluci koja je usmjerila spomenutu utakmicu, a mišljenja su i dalje podijeljena.

Podsjetimo, turski je sudac dodijelio igraču Manchestera Naniju crveni karton u 56. minuti utakmice, u trenutku kada je United vodio s 1-0. Svega 12 minuta kasnije Real je pogocima Luke Modrića i Cristiana Ronalda preokrenuo rezultat i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka.

Çakir ima 36 godina , licencu FIFA-e ima od 2006. godine, a i inače je poznat po tome da dijeli veliki broj žutih i crvenih kartona. Spomenimo još da Hrvatska u kvalifikacijskoj skupini A nakon četiri utakmice na kontu ima deset bodova, kao i vodeća Belgija. Srbija je na trećem mjestu s četiri boda. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider