Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Odličan je igrač'

Brazilci bi za Mundijal rado 'ukrali' jednog Engleza

Carlos Alberto Parreira, brazilski stručnjak koji je kao izbornik vodio reprezentaciju Brazila 1994. godine do naslova svjetskog prvaka, tvrdi da bi se za Stevena Gerrarda, kapetan Liverpoola i engleske reprezentacije, našlo mjesta i u brazilskoj selekciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Jako mi se sviđa Gerrard. Po mom ukusu, odličan igrač. Mogao bi igrati i za brazilsku reprezentaciju. Brazilski nogometaši ga cijene i respektiraju", veli Parreira, danas tehnički direktor u reprezentaciji.

Dodao je kako bi se engleska reprezentacija mogla prometnuti u jednog od favorita Svjetskog prvenstva, ukoliko prođe tešku skupinu u konkurenciji Italije i Urugvaja.

"Ta grupa je vrlo teška, nitko ne može znati tko će proći dalje iz nje. Ukoliko Engleska preživi, mogla bi otići daleko u natjecanju, Dvaput smo igrali s njima, jednom smo izgubili, jednom remizirali. Englezi imaju dobru momčad. Ja bi ih svrstao među favorite, uz Španjolsku, Brazil, Urugvaj, Argentinu i Njemačku."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider