Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Boji se za SP

Blatter dramatično priznao: Možda je Brazil bio pogreška

Predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Sepp Blatter izjavio je kako se pomalo pribojava što će se događati iduće godine, u vrijeme trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu...

Sepp Blatter je izjavio kako mu se nije niti malo svidjelo vidjeti žestoke nemire u Brazilu tijekom održavanja nedavnog Kupa konfederacija, te da osjeća strah ako se sve ponovi godinu dana kasnije.

''Ako se takvo što opet dogodi, onda bismo se trebali zapitati jesmo li donijeli pravu odluku. Moguće je da smo stvarno pogriješili'', rekao je Blatter njemačkoj agenciji DPA, te dodao:

''Nakon svega viđenog sam svjestan kako bi i samo Svjetsko prvenstvo moglo biti ugroženo. Nadam se najboljem, ali smo svi oprezni'', rekao je Blatter i najavio razgovore sa svim čelnim ljudima Brazilskog nogometnog saveza, ali i vrhuške te južnoameričke države.

Podsjetimo, u Brazilu su tijekom održavanja Kupa konfederacija održani žestoki prosvjedi u svim većim gradima. Mnogi su u najnogometnijoj zemlji na svijetu nezadovoljni što se, za njih, prevelik novac ulaže u organizaciju Svjetskog prvenstva 2014. godine, a za to vrijeme raste inflacija cijene u zemlji.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider