Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo čekaju jedno

Bizarna provokacija: Meksiku u Kostarici pripremljen lijes!?

Navijači kostarikanske nogometne reprezentacije dočekali su avion meksičke reprezentacije uoči međusobnog ogleda u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu na krajnje osebujan način.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manja skupina kostarikanskih navijača ismijavala je nesreću svojih sljedećih suparnika i mogućnost njihovog neplasmana na Mundijal vozeći u kamionetu lijes presvučen u meksičke boje. Unutar lijesa ležao je kostur ubučen u dres meksičke reprezentacije.

Uoči posljednjeg kola kvalifikacija Sjeverne i Srednje Amerike i Kariba Meksiko drži tek četvrto mjesto ljestvice s 11 bodova. Prva tri mjesta vode izravno na Mundijal, dok Meksiko trenutno drži poziciju koja ga vodi u razigravanje s Novim Zelandom.

Meksiku na gostovanju kod Kostarike u San Joseu treba barem bod da bi i matematički osigurao razigravanje, budući trenutno ima tri boda više od Paname koja u posljednjem kolu dočekuje SAD.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider