Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostala još jedna prepreka

Real vjeruje da je raskrčio put za veliko pojačanje, ali očekuje i pomoć igrača

Prema pisanju španjolskih medija, Real Madrid napravio je posljednji korak prije potpisivanja jednog od najboljih vratara svijeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već dulje vremena poznato je kako će Manchester United teško zadržati Davida de Geu kojemu sljedeće godine istječe ugovor. Navodno bi ga Real iduće ljeto mogao dovesti za samo pet milijuna eura. No, u Madridu su uvjereni kako su raskrčili put za njegov dolazak puno prije.

Najveća prepreka koja im stoji na putu je aktualni menadžer Uniteda Louis van Gaal, koji inzistira na zadržavanju Španjolca osim ako se ne uplati traženih 49 milijuna eura. Imajući to na umu, Real čeka i da De Gea napravi potez koji bi pokrenuo pregovore s engleskim velikanom.

Bivši vratar Atletica pomalo je utihnuo u komunikaciji da što prije napusti Old Trafford. Na kraju prošle sezone jasno je poručio kako bi se volio vratiti u španjolsku prijstolnicu odbivši novi ugovor. I nakon pregovora s ManUtd-om u lipnju, koji su bili neuspješni, rekao je Van Gaalu kako ima želju napustiti Manchester.

Kada je došao 6. srpanj, De Gea se morao vratiti u United na početak priprema za novu sezonu. Njegovi pritisci dosad nisu urodili plodom, ali Real još uvijek pokušava uvjeriti 'Crvene vragove' i u tome očekuje pomoć samoga igrača.

Na Bernabeu vjeruju da su svoj dio posla napravili prodajom klupske legende Ikera Casillasa u Porto. Iako to nije bio preduvjet za De Gein potpis, španjolski vratar je poručio Realu da ne preferira dolazak u Madrid prije nego što Casillasova sudbina bude riješena kako bi se izbjegle bilo kakve kontroverze uoči Eura 2016. godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider