Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Unatoč izvrsnom Navasu

Jedan od dvojice vrhunskih vratara na ljeto stiže u Real?

U ponedjeljak navečer na Old Traffordu susrela su se dvojica ponajboljih vratara današnjice, David de Gea i Thibaut Courtois, a obojica su uspjela sačuvati mreže netaknutima…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Međutim, glavna priča posljednjih dana njihov je potencijalni odlazak iz Manchestera i Chelseaja. Kako se obje momčadi muče u Premierligi, s time da će Chelsea teško i do Lige prvaka, logično je da se njihove zvijezde povezuje s drugim europskim velikanima.

Tako su zadnjih nekoliko dana ponovno počele špekulacije oko odlaska De Gee u Real, dok je u utorak navečer španjolski 'OkDiario' izvijestio kako i Thibaut Courtois razmišlja o prelasku na Santiago Bernabeu. Oni tvrde da Belgijac želi napustiti Chelsea nakon razočaravajuće sezone i da su njegovi predstavnici kontaktirali Real Madrid.

Kako sada stvari stoje, 'Los Blancosi' imaju moralnu obvezu prema španjolskom reprezentativcu kojega su htjeli dovesti i prošlo ljeto. No, Courtois se navodno želi vratiti u Madrid, gdje je za vrijeme boravka u Atleticu često bio povezivan s Realom, prenosi 'OkDiario'.

Dalje se navodi kako ugledni nogometni agent Jorge Mendes iako nije Courtoisov zastupnik, ima određeni utjecaj na vratara koji navodno želi napustiti Stamford Bridge.

Jedno je sigurno, mnogi u Španjolskoj uvjereni su kako će Real na ljeto dovesti novu 'jedinicu'. Ironije radi, nedavno otpisani Keylor Navas je u izvrsnoj formi ove sezone. Ali to je Real
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider