Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barcelona opet na +4

Real Madrid slavio kod Raya, Modrić šepajući završio utakmicu

Nogometaši Real Madrida vratili su zaostatak za Barcelonom na 4 boda nakon teško izborene pobjede kod Rayo Vallecana u sklopu 30. kola Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je tek u posljednjih 20-ak minuta uspio slomiti otpor domaćina, koji je na trenutke djelovao vrlo opasno, te je prijetio da čak i povede. Cristiano Ronaldo otvorio je vrata pobjede pogotkom glavom u 68. minuti nakon preciznog ubacivanja Danija Carvajala s desne strane.

VIDEO Barcelona pregazila Almeriju uz fantastičan pogodak Messija

Samo nekoliko minuta kasnije konačan rezultat postavio je James Rodriguez, nakon dodavanja Cristiana Ronalda. Kolumbijac je odmjerenim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio donji desni kut gola vratara Cobena.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta, no na samom kraju utakmice šepajući je napustio travnjak držeći se za zadnju ložu. Da li je moguće da je našem nogometašu zbog četveromjesečnog izbivanja s travnjaka zbog ozljede stradao drugi dio tijela, što je, prema riječima stručnjaka, učestala pojava?

Ancelotti je nakon utakmice rekao kako misli da Modrić nije ozlijeđen već samo malo umoran, no saznat ćemo više tijekom današnjeg dana.

 

 

Widget powered by WhatstheScore.com

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider