Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez u akciji

Real pronašao zimsko pojačanje s kojim će riješiti veliki problem

Predsjednik Reala Florentino Perez u velikoj je žurbi...

Kepa Arrizabalaga (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dok Zidane muku muči s Garethom Baleom, Florentino Perez u velikoj je žurbi, među ostalim pojačanjima koje traži, da pronađe kvalitetnog vratara.

Bez obzira na to kako branio, Keylor Navas mu ionako nikada nije bio po volji, a Kiko Casilla pokazuje zabrinjavajuće slabosti.

Budući da Navas u posljednje vrijeme ima problema s ozljedama, Perez mu navodno traži pouzdaniju zamjenu. Očito je da Casilla gubi povjerenje i da bi uskoro mogao napustiti Real.

Navodno je na meti Reala vratar Athletica Kepa Arrizabalaga, kojeg Real želi dovesti u zimu, iako mu u ljeto istječe ugovor i mogao bi ga dobiti besplatno.

Kepa Arrizabalaga (Foto: AFP) Kepa Arrizabalaga (Foto: AFP) (Foto: Afp)

No Perez ne želi čekati jer vjeruje kako bi Real na proljeće u krucijalnim utakmicama mogao imati velikih problema s vratarskom pozicijom.

Real je u zimskom prijelaznom roku spreman izbrojati Athleticu dvadesetak milijuna eura, a naljeto će razmisliti o dovođenju poznatijeg vratara.

Ako dođe nova zvijezda, Navas bi napustio Madrid, a Kepa bi ostao drugi vratar. Riječ je o dosta mladom vrataru, španjolskom reprezentativcu kojem su tek 23 godine, tako da bi vjerojatno pristao čekati svoju priliku dok sasvim ne sazrije i izbori Realovu „jedinicu“.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider