Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U zimskom prijelaznom roku

Real je spreman prodati nadarenog veznjaka u Arsenal?

Real Madrid navodno je spreman prodati veznjaka Isca u aktualnom prijelaznom roku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsenal je pokazao interes za 23-godišnjeg Isca, a Real Madrid spreman je pustiti nezadovoljnog veznjaka, prenosi 'El Confidencial'.

'Topnici' i City povezivani su s veznjakom Reala već mjesecima. Jedno vrijeme spominjao se i Chelsea, a nagađanja se nastavljaju kako se bliži kraj zimskog prijelaznog roka. Kako Isco nema zagarantirano mjesto u prvih 11 kod Zinedine Zidanea, njegov transfer čini se kao realna opcija.

'Kraljevski klub' dobio je zabranu za dovođenjem igrača u iduća dva prijelazna roka počevši od ljeta. Sukladno tome spominju se i transferi Balea, Jamesa i Cristiana Ronalda, kao i potpunog remonte svlačionice. No, Real će zasad morati pažljivije planirati.

Isto tako ostaje za vidjeti hoće li zbog najnovije situacije doista pustiti Isca. Arsene Wenger dosad je potpisao jednog igrača u zimskom prijelaznom roku – Egipćanina Mohameda Elnenyja iz Basela. No, nedavno je priznao kako je otvoren za izuzetno pojačanje ako se ukaže prilika.

Do kraja transfernog roka ostalo je još malo dana, a 'Topnici' ove sezone moraju baciti sve karte na osvajanje titule, jer u suprotnome će sezona biti promašena.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider