Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dani su mu odbrojani?

Još jedan velikan u utrci za veznjaka Reala, slijedi velika borba!

Čini se kako se situacija oko veznjaka Reala Isca dodatno zakuhala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dosad je bilo dosta špekulacija u vezi Manchester Cityja, jer Pellegrini je Iscu bio trener za vrijeme svog boravka u Malagi. No, sada španjolski novinar Raul Orvananos, koji radi za 'Fox Sport' i 'Record', tvrdi kako je i Chelsea ''jako zainteresiran za Isca''.

S obzirom na trenutnu situaciju u Chelseaju ove sezone, veznjak Reala bio bi veliki poticaj za klub. To bi imalo smisla i za Romana Abramoviča, koji bi trebao izdvojiti veću svotu za jednog od najkreativnijih razigravača na svijetu. Isco bi se time pridružio kolegama Španjolcima Cescu Fabregasu i Pedru.

Chelsea se ove sezone muči s postizanjem pogodaka, a najviše pati zbog slabe forme Edena Hazarda i Oscara. S Iscom iza njih to bi mogla biti drugačija priča. Španjolski veznjak zadnjih tjedana ne blista, a navodno je i nezadovoljan trenerom Benitezom. U posljednjih pet utakmica odigrao je samo 12 minuta.

Sve to ide u prilog Manchester Cityju i Chelseaju, koji su očito pokazali veliko zanimanje. Ali i Juventus smatra kako ima šanse za njegovo dovođenje, pogotovo ukoliko propadne posao s Gündoganom. Jedno je sigurno, čini se kako su Iscu dani na Santiago Bernabeu odbrojani.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider