Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Udarci ispod pojasa

VIDEO 'Šamaranje' zvijezda Barce i Reala: Ronaldo dao pa 'dobio po nosu'!

Nastavlja se "rat riječima" na relaciji Cristiano Ronaldo vs. Dani Alves, odnosno Real Madrid vs. Barcelona.

Nastavlja se "rat riječima" na relaciji Cristiano Ronaldo vs. Dani Alves, odnosno Real Madrid vs. Barcelona. Nakon „bliskog susreta“ Ronalda i Alvesa na dodjeli Zlatne lopte u Zurichu, kada se Ronaldo navodno odbio rukovati s Alvesom i optužio ga da baca „zlu krv“ između igrača Reala i Barcelone, a ovaj mu odgovorio da to nitko nije radio bolje od njegova prijatelja i sunarodnjaka Josea Mourinha, rat riječima nastavio se preko društvenih mreža.

VIDEO 'Tempirana bomba' u Realu: Zidane 'natrljao nos' uvrijeđenoj zvijezdi

Brazilca je na Twitteru objavio svoju fotografiju s trofejima koje je osvojio s Barcelonom, a ispod je upisao dva niza „smajlića“ sa širokim osmjehom i suzama. Aluzija je više nego jasna. Odgovor je to Ronaldu na njegove izjave nakon nedjeljne utakmice sa Sportingom iz Gijona. Na pitanje novinara smetaju li mu postovi koje ostavljaju Alves i Gerard Pique na društvenim mrežama, Ronaldao je sarkastično dogovorio:

„Ne, pa to je normalno.“

Zašto?
„Zašto što kada govorite o Crisu sljedeći dan dobijete naslovnicu“, provokativno je odgovorio Ronaldo govoreći o sebi u trećem licu.

„Ne preferiram nikome davati besplatni publicitet. Nikada ne govorim o drugima u svojim intervjuima. Ako želim o nekom kolegi govoriti ružno, reći ću mu to u lice, a ne u medijima kako bi sebe promovirao. S druge strane, svatko tko govori o meni, završi na naslovnici“, kazao je Ronaldo, koji je očito mislio na neke igrače Barcelone, posebice na Alvesa i Piquea.

Nije prvi put da se igrači Reala i Barcelona ovako „šamaraju“ preko medija. To se događa desetljećima s manjim ili većim intenzitetom. Zna se koliki je rivalitet između dvaju klubova i što dvoboji Reala i Barcelona nose sa sobom, od sporta pa do politike.

Prije ovoga posljednji okršaj preko društvenih mreža dogodio se između Gerarda Piquea i Sergija Ramosa. Branič Barcelone narugao se Realu nakon što je diskvalificiran iz Kupa kralja zbog nevjerojatne administrativne pogreške, kada je Denis Čerišev nastupio u utakmici protiv Cadiza a nije imao pravo igrati zbog kumulativnih kartona koje je zaradio još dok je bio na posudbi u Villarrealu.

Ramos je kasnije otkrio kako je nazvao Piquea i upitao ga što mu znače rasplakani „emoji“, a ovaj mu je odgovorio: „Znaš mene, volim se šaliti.“
Ronaldu možda ponajviše smeta što Pique ne propušta priliku istaći kako je Lionel Messi najbolji nogometaš na svijetu i puno bolji od Ronalda.

„Ronaldo ni izbliza nema utjecaj na igru kao Messi. Ronaldo sudjeluje tek u završnicama akcija i zabija golove, a Messi je uključen u gotovo svaku akciju, zabija; asistira, kreira, jednostavno čini svoje suigračima boljima. Messi je prirodni talent, a Ronaldo radnik“, izjavio je Pique u jednom od svojih posljednjih intervjua, što je očito zasmetalo Portugalcu. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider