Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Nogomet
Opet ga potjerali

Raskol u reprezentaciji Srbije: Zvijezde se posvađale oko izbacivanja Ljajića?

Vjerovali ili ne, Adem Lajić opet je izbačen iz srpske reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Siniša Mihajlović potjerao ga je iz reprezentacije u svom mandatu jer nije htio pjevati srpsku himnu. Sandžaklija Adem Ljajić sada je opet ostao bez dresa reprezentacije jer ga je s popisa izostavio Nizozemac Dick Advocaat.

Novi srpski izbornik izostavljanje veznjaka Rome objasnio je izjavom kako ''Adem Ljajić nema mentalitet potreban za reprezentaciju''.

Dnevnik Blic piše kako je stvarni razlog sukob Ljajića s kapetanom Branislavom Ivanovićem. Branič Chelseaja zamjerio je Ljajiću soliranje na utakmici, ali i na treninzima. Ono što je Ivanoviću 'prelilo čašu' je navodni ispad Ljajića na utakmici s Francuskom. Tada je, piše Blic, prilikom ulaska u igru u 86. minuti rekao:

''Što me zove kad me uvode na tri-četiri minuta. Ako nemam mjesta, bolje da me izostavi.''

Na Ivanovićev ukor veznjak Rome nije reagirao mirno već je odbrusio kapetanu. Da stvar bude gora, isti izvor navodi kako se druga velika zvijezda Srbije Aleksandar Kolarov založio da Ljajića vrate u reprezentaciju. Navodno je prijetio i svojim odlaskom.

Srbija ovog mjeseca igra utakmice protiv Armenije u gostima i Albanije u Beogradu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider