Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Presudio pogodak Pepea

Stoperi ocijenili 'el clasico': Real je bio bolji

Prvi ovosezonski 'el clasico' pripao je nogometašima Real Madrida. Na Santiago Bernabeu Barcelona je pokleknula s 3-1…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najzaslužnijih za zaustavljanje nevjerojatnog napadačkog trojca Lionel Messi – Luis Suarez – Neymar bio je Sergio Ramos, koji je bio iznimno zadovoljan predstavom cijele momčadi.

"Jako sam sretan. Bili smo fantastični, pa čak i mimo tog ranog pogotka, na svim pozicijama i dijelovima terena. Imali smo jasnu ideju što želimo i dominirali smo tijekom praktički cijelog susreta", rekao je španjolski reprezentativac nakon dvoboja koji su s nestrpljenjem čekali svi ljubitelji ovog sporta.

"Nismo igrali samo na kontranapade kako su svi mislili da ćemo igrati. Ušli smo im na polovicu i pritisnuli ih. Nije im to pogodovalo, a mi smo to znali prepoznati i kazniti", zaključio je Ramos.

Čovjek koji je 'vratio' Real Madrid u igru bio je Barcelonin stoper Gerard Pique, koji je prilikom jedne napadačke akcije 'kraljeva' igrao rukom.

"U prvom smo poluvremenu bili bolji. Neymar je zabio za vodstvo, Messi je imao sjajnu priliku, a onda je stigao taj pogodak iz jedanaesterac. Bili bi lijepo kada bi znali kakav je bio kriterij suđenja. Naime, ja nisam mogao maknuti ruku prilikom klizećeg starta. Pogodila me lopta u ruku, ali kada sam se bacio na travnjak kako bi blokirao udarac nisam mogao gurnuti ruku iza leđa", kaže Barcelonin stoper, te nastavlja;

"U drugom su nas poluvremenu nadigrali. Drugi gol nas je presjekao, a potom su nas mučili u kontranapadima. Ovo je Bernabeu gdje je uvijek teško igrati. Mislim da nismo bili tako loši kako rezultat prikazuje", kaže Španjolac.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider