Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvat na cijeni

Barcelona u velikoj žurbi: Rakitića traže tri velikana

Ivan Rakitić trebao bi uskoro produžiti ugovor s Barcelonom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zastupnik hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića trebao bi se idući tjedan sastati s predstavnicima Barcelone i dogovoriti produženje njegovog ugovora do 2021. godine, pišu sportske novine Mundo Deportivo sa sjedištem u Barceloni.

Rakitić (28) je u katalonski klub došao iz Seville u ljeto 2014. a sadašnji ugovor mu istječe u ljeto 2019. Barcelona želi s njim potpisati novi ugovor prije prosinca, tvrdi Mundo Deportivo. Rakitić je, navodi isti izvor, ljetos imao ponude talijanskog prvaka Juventusa te engleskih klubova Manchester Uniteda i Chelsea.

Glasnogovornik Barcelone Chemi Teres Olivella i Rakitić nisu odgovorili na upit. Hrvatski reprezentativac ranije je rekao kako je sretan te da je njegova ekipa poput obitelji. Aktualni španjolski prvak Barcelona u subotu gostuje na sjeveru zemlje kod Sportinga iz Gijona. U srijedu je Rakitić zabio vodeći pogodak u remiju 1-1 protiv Atletico Madrida.

Njegov kolega i vršnjak na sredini terena Sergio Busquets (28) u četvrtak je produžio ugovor do 2021. godine. Treći vezni igrač Andres Iniesta (32) rekao je za radijsku postaju Cope kako on to također očekuje u nadolazećim danima jer mu sadašnji ugovor istječe u ljeto 2018.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider