Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelotti stopirao

PSG silovito krenuo u zimski šoping: Napoli odbio 50 milijuna eura

Parižani se već dulje vrijeme nalaze pod povećalom UEFA-e, ali i dalje pucaju na megalomanske transfere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG je i prije službenog početka zimskog prijelaznog roka htio realizirati novi veliki transfer. Iako se već neko vrijeme nalaze pod prismotrom UEFA-e zbog Financijskog fair-playja, Parižane to, čini se, ne ometa previše u njihovim planovima...

Francuski nogometni prvak ponudio je Napoliju iznos od 50 milijuna eura za veznjaka Allana, ali podno Vezuva je u Pariz odaslana odbijenica.

Trener PSG-a Thomas Tuchel inzistira na njegovu dovođenju jer traži upravo takav profil veznog igrača, ali njegov kolega na klupi Napolija Carlo Ancelotti, bez obzira što se radi o velikom iznosu za 27-godišnjeg povremenog reprezentativca Brazila, nije želio usred sezone ostati bez važne karike.

Allan je u Napoli stigao prije tri i pol godine iz Udinesea za 11.5 milijuna eura i u međuvremenu se prometnuo u jednog od najvažnijih igrača Napolitanaca, kako onda pod vodstvom Maurizija Sarrija, tako i sad kad je trener Ancelotti.

Jasno je kako je Napoli s Allanom napravio pravi potez, jer osim onog što daje na terenu, donijet će jednog dana i odštetu višestrukog veću od one koja je za njega plaćena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider