Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brzo su pali

Real krenuo porazom: Potopio ih desni bek, Kovačić pogodio vratnicu

Real Madrid izgubio je od PSG-a u prvoj pripremnoj utakmici sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid i PSG odigrali su u Columbusu u američkoj saveznoj državi Ohio prvi susret na International Champions Cupu. Slavili su Parižani s 3:1, a prvi gol zabili su Realu već u drugoj minuti utakmice preko Jonathana Ikonea koji se prošetao kroz obranu i otvorio golijadu.

U 11. minuti iz igre je morao Thiago Silva nakon čega kreće show novog pojačanja PSG-a. U igru ulazi Thomas Meunier, Belgijanac koji je ovog ljeta došao iz Club Bruggea. Prvo je umalo asistirao za povećanje vodstva, a onda je zabio dva gola u pet minuta (35. i 40.) za velikih 3:0 u prvih 45 minuta. Do kraja utakmice su oba trenera napravila velik broj zamjena, a Madriđani su smanjili golom Marcela iz 11-erca.

Spomenimo i kako je naš Mateo Kovačić prije toga pogodio vratnicu, a onda je kod prvog gola Meuniera krivo dodao loptu nakon čega su Parižani otišli na dva gola razlike. Kovačić je igrao samo prvo poluvrijeme i vidjet ćemo hoće li biti mjesta za njega u veznom redu Reala u sljedećim utakmicama.

Obje su momčadi zaigrale u šarenom sastavu, a novi trener PSG-a Unay Emery pobjedom je krenuo u novu sezonu. Zidane se može požaliti što mu je nedostajao velik broj igrača poput ozlijeđenog Ronalda, ali i Modrića, Ramosa, Pepea, Balea, Kroosa, Jamesa, Navasa…

Ipak, obrana u sastavu Danilo, Nacho, Varane, Marcelo nije se iskazala. Ispred njih je zaigrala trojka Casemiro – Kovačić – Isco, dok su navali bili Jese, Lucas Vasuez i povratnik Alvaro Morata.

Na klupi su poraz gledali Karim Benzema i tek nedavno priključeni Luka Modrić, Sergio Ramos i James Rodriguez. Real za dva dana igra protiv Chelseaja koji je s 1:0 slavio protiv Liverpoola, dok PSG igra s engleskim prvakom Leicester Cityjem.

Real Madrid

Kiko Casilla (m.46, Ruben Yañez); Nacho (m.46, Philip Lienhart), Raphael Varane (m.46, Achraf Hakimi), Danilo (m.46, Carbajal), Marcelo (m.46, Tejero); Casemiro (m.46, Marcos Llorente), Mateo Kovacic (m.46, Marco Asensio), Isco (m.46, Martin Odegaard); Lucas Vázquez (m.46, Enzo Zidane), Alvaro Morata (m.46, Mariano Díaz Mejía) and Jesse (m.46, Febas)

PSG

Kevin Trapp; Presnel Kimpembe, Serge Aurier, Thiago Silva (M.11, Thomas Meunier), Layvin Kurzawa (m.69, Maxwell); Lorenzo Callegari, Javier Pastore (m.46, Benjamin Stambouli), Nanitamo ikone (m.46, Angel Di Maria); Lucas Moura (m.69, Alec Georgen), Edison Cavani (m.Edinson Cavani) and Adrien Rabiot (m.69, Christopher Nkunku).
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider