Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za naježiti se...

Prštale emocije u Liverpoolu: Kultni kapetan Gerrard oprostio se od Anfielda

Teška je ovo subota bila na legendarnom stadionu Liverpoola. Njihov vjerni Stevie trčao je Anfieldom posljednji put kao kapetan Redsa.

Izašao je na Anfield sa svoje tri curice kroz špalir njegovih suigrača i nogometaša Crystal Palacea, a tribine su spektakularnom koreografijom ispisale 'Kapetan' i 'S 8 G'.

Steven Gerrard posljednji je put istrčao na svoj Anfield kao kapetan najdražeg kluba, jedinog u kojem je igrao i htio igrati. Na kraju karijere nije htio 'varati' navijače i odlazi u slabiju konkurenciju, američki MLS u kojem će igrati za LA Galaxy.

Orila se pjesma o Gerrardu, ali i ona najpoznatija navijačka na svijetu ''You'll never walk alone''. Mnogima je na tribini to bilo previše, krenule su suze, a Gerrard se uspio suzdržati. Nakon više od 700 utakmica Stevie G odlazi. Nažalost, od 1998. do 2015. bez jedinog trofeja kojeg je htio – naslova engleskog prvaka. A osvoji je gotovo sve ostale. Od Lige prvaka i Kupa UEFA-e do FA kupa i Liga kupa.

Nažalost za Gerrarda i navijače Redsa, Liverpool je uspio izgubiti na oproštaju svog legendarnog kapetana od Anfielda. Crystal Palace je slavio s 3:1 i tako malo pokvario ovaj dan. Ipak, glavni lik ove utakmice bio je Stevie G, a Anfield je predvođen Kopom gromoglasno pjevao u čast svog heroja.

''Apsolutno sam shrvan. Nikad više neću igratim pred ovim navijačima...'', rekao je slomljeni Gerrard nakon utakmice.

 

Steven Gerrard says goodbye to Anfield.#ThanksSteviehttp://gerrard.liverpoolfc.com/

Posted by Liverpool FC on 16. svibnja 2015
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider