Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Rat" kojeg ne mogu dobiti

Navijači Bayerna s porukom za PSG: "Nismo vam mi Neymar!"

Bavarci se nisu dobro proveli u Parizu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U drugom kolu Lige prvaka Bayern je deklasiran kod PSG-a. Bavarce su na Parku prinčeva pratili i njihovi navijači koji su digli poruku protiv cijene ulaznica.

"75 eura za ulaznicu? Mi nismo Neymar. Cijene ulaznica moraju biti prihvatljive", poručili su vodstvu PSG-a.

Doduše, predsjednik pariškog kluba Nasser Al-Khelaifi i njegovi suradnici za to će malo mariti. PSG je dovođenjem Neymara i Mbappea postao vruća roba, a u gradu poput Pariza, koji svaki dan vrvi turistima, svaka će ulaznica pronaći svog kupca ma koliko skupa bila.

Drugi svijet u odnosu na Bundesligu

Navijači Bayerna, poznati po svom aktivizimu, u sklopu kojeg su imali poruke i protiv Njemačkog nogometnog saveza i protiv Zdravka Mamića na utakmici Dinamo - Bayern, ipak su im odlučili dati do znanja što misle o takvoj politici.

U Njemačkoj nisu naviknuli na takve cijene jer na pojedinim utakmicama Bundeslige na gostujući sektor mogu ući već za 30-ak eura.

No, Pariz je neka druga priča, koja zbog sumanute potrošnje novca u modernom nogometu nažalost nije iznimka. Štoviše, za očekivati je sve veće cijene kod dosta klubova.

110 eura ulaznica za navijače PSG-a u Bruxellesu

U prilog tome ide i nevjerojatan podatak vezan za utakmicu Anderlecht - PSG koja će se igrati 18. listopada. Cijena ulaznice za navijače PSG-a iznosi astronomskih 110 eura, a klub im je pripremio "posebnu" ponudu koja za 160 eura uključuje prijevoz autobusima i ulaznicu.

Za njihovu utakmicu koju će odigrati u Parizu 31. listopada sve su ulaznice rasprodane, a cijena im je bila u rasponu od 49 eura (najjeftinije) do 5.217 eura koliko su iznosile one za najbolja mjesta u svečanoj loži, u kojoj su na utakmici s Bayernom bili, između ostalih, Naomi Campbell, Nicolas Sarkozy, Kourtney Kardashian...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider