Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tukao trudnu djevojku?

Problemi za Bilića: Uhićen prvi napadač 'čekićara' zbog obiteljskog nasilja

West Ham ponovno puni naslovnice britanskih medija, no ovoga puta iz potpuno pogrešnih razloga...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Slavena Bilića u nedjelju je priredila senzaciju na startu Premierlige pobjedivši u gostima Arsenal s 2:0. Iduća dva dana West Ham i naš Bilić bili su hit, no sada je na londonsku momčad bačena crna mrlja.

Kako javljaju tamošnji mediji prvi napadač 'čekićara' Diafra Sakho bio je uhićen prošloga tjedna pod sumnjom da je fizički napao svoju djevojku Myu, koja je pritom, navodno, trudna. Sakho je tri dana uoči velikog ogleda protiv Arsenala priveden u policijsku postaju, te je ubrzo nakon toga pušten uz jamčevinu.

Bilić je sigurno znao za taj incident, no svejedno ga je odlučio staviti u igru od prve minute i držati ga sve do 90. Nitko osim vjerojatno uskog kruga ljudi iz West Hama nije znao za ovaj incident, no sada je netko među lavove (novinare) bacio antilopu (priča o Sakhu), koju su zbog čitanosti i novca zaposlenici 'sedme sile' spremni rastrgati.

Postavlja se logično pitanje. Ukoliko je to sve istina, odnosno da je Sakho uistinu fizički nasrnuo na svoju trudnu djevojku, je li etično da takav čovjek za tri dana, kao da se ništa nije dogodilo, igra utakmicu od prve minute. Ženska populacija sigurno neće odobravati ovaj potez našeg Bilića, ukoliko je naravno znao za sve to. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider