Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U petak počinje

Problemi prije nastavka HNL-a: Četiri kluba mijenjala domaćinstvo

Vremenske (ne)prilike stvaraju nevolje prvoligašima na sjeverozapadu Hrvatske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbog nepovoljne vremenske prognoze kojom se u narednim danima najavljuju oborine i mogućnost većih količina snijega u kontinentalnoj Hrvatskoj, Udruga klubova Prve HNL objavila je kako su se četiri kluba, Dinamo, Lokomotiva, Zagreb i Slaven Belupo, dogovorila o zamjeni domaćinstva na njihove dvije utakmice 20. kola koje su na programu ovoga vikenda.

Povjerenik za natjecanje Josip Brezni tu je zamjenu odobrio.

"Slaven Belupo i Zagreb dogovorili su da se njihov međusobni susret u nedjelju u 17 sati igra u Zagrebu budući da je u Koprivnici teren za igru trenutačno prekriven snijegom. Ova zamjena mogla se dogovoriti i zbog činjenice da su Lokomotiva i Dinamo također dogovorili zamjenu domaćinstva pa će se umjesto na stadionu u Kranjčevićevoj ulici utakmica igrati u subotu u 15 sati na stadionu u Maksimiru gdje, u slučaju potrebe, postoje tehničke pretpostavke za grijanje terena.

Zbog ovih zamjena domaćinstava mijenja se i raspored odigravanja utakmica u 29. kolu koje je na rasporedu 18. travnja kada će domaćini biti Slaven Belupo i Lokomotiva", objavila je Udruga prvoligaša na svojoj službenoj internetskoj stranici

HNL se nastavlja u petak, kada u prvoj utakmici 19. kola Split u Parku mladeži ugošćuje Istru 1961.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider