Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'dobro i zlo kluba'

'Prljavi veš' Reala: "Perez ne voli tamnopute igrače, a Cristiano odlazi"

Iker Casillas napustio je momčad Real Madrida nakon što je cijelu svoju nogometnu karijeru (25 godina) posvetio 'kraljevskom klubu'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na vrlo ružan način su se čelnici Reala, u prvom redu predsjednik Florentino Perez, odrekli usluga jednog od ponajboljih vratara svijeta, što je očito jako razljutilo Casillasova menadžera Santosa Marqueza. Nakon što mu je sredio angažman u portugalskom velikanu Portu, Marquez je španjolskom AS-u otvorio dušu.

"Perez će jednog dana morati objasniti zašto je Cristiano Ronaldo prodao svoja marketinška prava vlasniku Valencije Peteru Limu. Cristiano se priprema za odlazak iz Reala jer prodaja marketinških prava nekoj agenciji koja nije iz Madrida nije normalna stvar. Perez je svjestan da pravi novac donosi momčad, a ne jedan igrač. On je predsjednik i u svojim rukama ima cijeli klub. Perez je i dobro i zlo kluba", rekao je Marquez i nije se tu zaustavljao kada je predsjednik u pitanju.

"Perez je pokazao manjak poštovanja kada je u klubu bio Claude Makelele jer ne voli tamnopute nogometaše. Nije rasist, ali jednostavno ne želi tamnopute nogometaše u klubu. Nudio sam mu Samuela Eto'oa za kojeg sam odgovorno tvrdio da je dobar poput Luisa Figa, međutim nije ga želio zbog njegove boje kože", tvrdi Casillasov menadžer, te za kraj otkriva.

"Perez se ne zna brinuti o najboljem igraču svijeta kojeg ima u momčadi (Cristiano), već se više brine da Gareth Bale proigra. Prodao je Gonzala Higuaina i Angela di Mariju jer nije želio Karima Benzemu koji mu je najomiljeniji napadač.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider