Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne pitaju za cijenu

Nova astronomska ponuda: Jesu li Van Gaal i ManUtd izgubili razum?

Prema njemačkom 'Sport1', Manchester United navodno priprema svježu ponudu za Bayernovog Thomasa Müllera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ManUtd je već poslao jednu ponudu za Müllera u vrijednosti od čak 82 milijuna eura, ali bavarski gigant je to odbio. Sada kad je potpisao Schweinsteigera, Van Gaal računa da novom poboljšanom ponudom može smekšati njemačkog prvaka.

Menadžer Uniteda je uvjeren kako može namamiti Müllera na Old Trafford. 'Sport1' tako tvrdi da su Ed Woodward i društvo spremni duboko posegnuti u džep ne bi li doveli zvijezdu Bayerna. Pritom se spominje vrtoglavih 100 milijuna eura.

Takva astronomska ponuda učinila bi igrača Bayerna najskupljim pojačanjem 'Crvenih vragova' u povijesti, čime bi preskočio prošlogodišnji rekordni transfer Angela di Marije.

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge nedavno je smirivao navijače ''kako više ni jednog igrača neće prodati Manchester Unitedu'', ali ovakva ponuda mogla bi ipak testirati njegovu odluku.

Müller je cijelu karijeru u Bayernu, a do sada je upisao 304 nastupa i zabio 121 gol.

Nizozemski stručnjak je ovoga ljeta potrošio oko 100 milijuna eura angažiravši Morgana Schneiderlina iz Southamptona, Memphisa Depayja iz PSV Eindhovena, Mattea Darmiana iz Torina i Bastiana Schweinsteigera iz Bayerna.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider