Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očajni rezultati

Presudio mu poraz od Osijeka: Nova trenerska smjena u HNL-u

Farmaceuti su u sezonu ušli s ambicijama da se probaju potući za Europu, a kako stvari stoje mogli bi se grčevito boriti za ostanak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tomislav Ivković više nije trener Slaven Belupa, objavio je koprivnički prvoligaš na svojoj službenoj stranici.

"Nakon utakmice odlučili smo prekinuti suradnju s dosadašnjim trenerom. Ivković je svoj posao radio pošteno i odgovorno, ali smo u ovom trenutku procijenili da je vrijeme za rastanak", rekao je direktor Zvonimir Šimunović.

Slaven Belupo je u 14. kolu u Koprivnici izgubio od Osijeka s 0:2 i to mu je peti prvenstveni poraz ove sezone. Ta brojka izgubljenih utakmica i nije nešto što je ekstremno loše za klub poput Slavena, ali jest ona o broju pobjeda. Naime, pod Ivkovićevim vodstvom samo su dvije utakmice ove sezone uspjeli pobijediti, obje kod kuće, protiv Inter Zaprešića i Istre 1961.

Farmaceuti su poručili kako će treninge prve momčadi do daljnjeg će voditi Vedran Purić i Mario Hontić, a ime novog trenera će obznaniti uskoro.

Nakon reprezentativne stanke Slaven će 25. studenog gostovati kod Hajduka na Poljudu, u utakmici koja će se igrati bez gledatelja zbog suspenzije Splićanima koja je na snazi.

Ivković se pak priključio Matjažu Keku, Željku Kopiću, Curru Torresu i ostalim trenerima koji su što smijenjeni što sami podnijeli ostavke ove sezone u HNL-u.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider