Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imao i pomoć

Presretni Mamić: Potajno sam se nadao čudu

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu mogli poželjeti ljepše otvaranje Lige prvaka...

''Enormno sam sretan zbog pobjede nad Arsenalom, a svaka čast mojim igračima jer su ispunili sve što smo se dogovorili i zato smo nagrađeni'', kazao je Zoran Mamić za HRT nakon pobjede Dinama nad Arsenalom (2-1) u prvom kolu Lige prvaka u Zagrebu.

FOTO Senzacionalna pobjeda Dinama: Arsenal nokautiran na Maksimiru!

"Presretan sam, pobijedili smo u Ligu prvaka nakon dugo vremena. Dobro smo skautirali Arsenal, zahvaljujući i informacijama od Slavena Bilića i Nikole Jurčevića, no, bez truda moje momčadi to ništa ne bi vrijedilo, stvarno su odradili su veliki posao. Potajno sam se nadao da možemo napraviti čudo jer smo se baš koncentrirali na ovu utakmicu. Nisam se bojao debakla, znao sam da možemo fizički parirati Arsenalu, koji se nije snašao protiv momčadi koja zna čuvati loptu", kazao je trener Dinama, kojeg u 2. kolu čeka gostovanje kod Bayerna.

"Želimo konstantnost, svjesni smo da je Bayern odličan, a to dokazuje i rezultat u Pireju. Svaki rezultat osim poraza bi bilo veliko iznenađenje, no oni nisu vanzemaljci, i oni znaju promašivati. No, prije toga nas očekuje derbi u Splitu i trebamo se oporaviti do te utakmice", zaključio je Mamić.

Što kažete na Dinamovu pobjedu protiv Arsenala?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider