Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedno je sigurno

Preokret u "slučaju Gavranović": Neće u Dinamo nego u Serie A?!

Sjajni švicarski Hrvat bio je top tema na domaćoj nogometnoj sceni u završnici ljetnog prijelaznog roka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka Mario Gavranović bio je na pregovorima s Dinamom u Maksimiru, ali je transfer stopiran u posljednji trenutak i prolongiran za zimski prijelazni rok.

Sama činjenica da je spremna prodati jednog od najboljih igrača najvećem konkurentu u borbi za naslovom prvaka izazvala je buru negodovanja među navijačima Rijeke, a Gavranović je na nekim utakmicama dočekan zvižducima.

Da ne uživa neki naročiti status u svlačionici, postalo je jasno nakon poraza Rijeke u maksimirskom derbiju kada ga je Filip Bradarić prozvao zbog sumnjive ozljede koju je prijavio samo dan utakmice, ne doputovavši s momčadi u Zagreb.

U Rijeci neće ostati

U međuvremenu, Novi list javlja kako se u igru za Gavranovića, kojemu na ljeto istječe ugovor s Rijekom, uključio i Torino, trenutno osmoplasirani klub Serie A.

Njihov trener Siniša Mihajlović izuzetno cijeni Gavranovića i želi ga dovesti jer u Torinu u svakom prijelaznom roku strepe hoće li ostati bez odličnog talijanskog reprezentativca Andree Belottija. Za očekivati je da će biti ponuda za njega i ovog siječnja, pa Mihajlović unaprijed želi osigurati zamjenu.

Na ruku mu ide i činjenica da Gavranović može potpisati za bilo koga i onda se na ljeto priključiti novoj sredini. Jedno je sigurno - u Rijeci neće ostati...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider