Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nagovara ga legenda

Preokret u Madridu: Bale ipak zatražio odlazak, nude mu 'nasljedstvo'

Nakon sezone u kojoj je Real Madrid doživio potpuni debakl, svi se pitaju 'tko će otići'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madridski sportski list AS na naslovnici donosi bombastičnu najavu odlaska Garetha Balea iz Reala. 'Bale traži izlaz', piše AS i navodi kako je to predsjedniku kluba Florentinu Perezu prenio Baleov agent Jonathan Barnett na sastanku u srijedu.

SVE VIJESTI O TRANSFERIMA 2015.

Isti je taj Barnett nedavno 'trubio' po medijima kako je Velšanin nezadovoljan jer ga igrači navodno bojkotiraju na terenu. No, prošlog je tjedna otklonio sve sumnje oko odlaska. Tvrdio je kako Bale želi ostati u Madridu i uspjeti u klubu u kojem je uvijek želio igrati.

Rafa Benitez se vraća kući: Vijest koja je užasnula mnoge navijače Reala

Sada pak potpuni preokret, ako je vjerovati AS-u koji ima 'insajderske' informacije s 'kraljevskog dvora' na Bernabeuu iako engleski Mirror tvrdi potpuno drukčije, da Bale ostaje. Madridski sportski list navodi kako je Manchester United već spreman. Imaju 120 milijuna eura spremljenih za Balea i njegov povratak na Otok. To bi trebalo biti dovoljno da uvjeri Pereza u prodaju čovjeka kojeg je za 100 milijuna doveo prije dvije sezone iz Tottenhama.

Navodno je Ryan Giggs dobio specijalan zadatak da kod Balea osigura i potakne dodatnu želju za dolaskom u Manchester. Bio bi to pravi nasljednik legendarnog velškog nogometaša. Velšanin za Velšanina, Bale za Giggsa, sjajna bi to priča bila na Old Traffordu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider