Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li moguće?

Rafa Benitez se vraća kući: Vijest koja je užasnula mnoge navijače Reala

Najnovije glasine o novom treneru Reala stižu iz Italije. Uglavnom, Ancelotti je za većinu 'bivši'…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je iz Njemačke prije par dana stigla glasina kako će nasljednik Carla Ancelottija biti Jurgen Klopp, Talijani sad pišu kako će to biti Rafael Benitez. Gazzetta dello Sport donosi vijest kako će ovih dana Rafa Benitez priopćiti čelnicima Napolija kako preuzima Real.

Mogla bi se zbog ovog dići kosa na glavi onim navijačima koji žele gledati atraktivni nogomet na Santigao Bernabeuu. Poznato je kako je Benitez ljubitelj nogometne dekadencije s kojom je, istina, osvojio Ligu prvaka s Liverpoolom kada se to nitko nije nadao.

Gazzetta piše kako je Benitez imao nekoliko ponuda, ali je čekao poziv svog Reala. Tamo gdje je sve počelo, u rodnom mu Madridu u kojem je vodio B momčad najdražeg mu kluba. Proslavio se s Valencijom s kojom je uzeo naslov prvaka Španjolske i Kup UEFA, Europa ligu s Chelsajem, Svjetski klupski naslov s Interom i Ligu prvaka s Redsima.

Možda pod njim Real ne bi igrao lijepo, ali koga više briga kad su uzeli jedan jedini naslov prvaka u zadnjih sedam godina!

A Ancelotti? Pišu španjolski mediji kako Real neće odustati od tradicije koja znači – smjenu. Ni 'decima' nije bila dovoljna da zadovolji apetite Florentina Pereza. Toliko zvijezda za sezonu bez ijednog trofeja, to je sve previše za gazdu Reala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider