Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjede davljenika

VIDEO Luda utakmica u Liverpoolu, Spursi na trećem mjestu

Nogometaši Tottenhama probili su se na treće mjesto engleskog prvenstva nakon što su u susretu 19. kola na gostovanju pobijedili Watford 2-1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golove za Spurse zabili su Erik Lamela (17) i Son Heung-Min (89), dok je pogodak za domaćine postigao Odion Ighalo (41). Tottenhamu je put do pobjede 2:1 olakšalo isključenje domaćeg braniča Nathana Akea u 63. minuti.

Everton je ponovo odigrao utakmicu punu preokreta i ponovo ostao bez pobjede u Premierligi. Nedavno je odigrao 3-3 protiv Bournemoutha, pa je izgubio od Leicester Cityja 2-3.

Danas je na svom Goodison Parku izgubio od Stoke Cityja 3-4.

Gosti su vodili 1-0 i 2-1, Everton je sve okrenuo u 3-2, no Stoke je u zadnjih deset minuta zabio dva gola za pobjedu. Odlučujući pogodak postigao je Marko Arnautović iz kaznenog udaraca u sudačkoj nadoknadi. Strijelci za Stoke bili su i Xherdan Shaqiri (16, 45), te Joselu (80), dok su golove za Everton zabili Romelu Lukaku (22, 64) i Gerard Deulofeu (71).

Norwich City je u derbiju začelja pobijedio Aston Villu 2-0 golovima Jonathana Howsona (24) i Dieumercija Mbokanija (87).

WBA je golom Fletchera (78) slomio Newcastle United, dok su Crystal Palace i Swansea odigrali bez golova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider