Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bolji od roberta carlosa

VIDEO Katastrofu Arsenala zasjenio vrlo vjerojatno pogodak sezone

Katastrofalnim potopom Arsenala zaključeno je 18. kolo engleske Premierlige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Arsenala propustili su zasjesti na vrh Premierlige nakon što su u posljednjem susretu 18. kola teško poraženi na gostovanju kod Southamptona s 0-4 (0-1).

Domaće je u vodstvo sjajnim udarcem s gotovo 30 metara doveo nogometaš iz Curacaa Rhu-endly Martina (19). Mertesacker je izbio jednu loptu iz kaznenog prostora Arsenala na spomenutu udaljenost odakle ju je iz prve, vanjskim dijelom kopačke, u doista čudesnoj putanji, neobranjivo u mrežu poslao Martina.

Pobjedu Southamptona u drugom su poluvremenu potvrdili Long (55, 90+2) i Fonte (69). Irac je najprije zabio za 2:0 nakon što je napravio prekršaj na Koscielyjem koji sudac nije vidio, a onda je u sudačkoj nadoknadi zavukao loptu ispod Čecha za 4:0.

Između Longova dva pogotka Fonte je pogodio glavom za 3:0 nakon sjajnog ubacivanja iz kornera.

Nakon završetka utakmice isticao se nevjerojatan podatak da Arsenal nije priredio nijednu stopostotnu priliku, iako u svojim redovima ima trenutno najboljeg asistenta u Europi - Mesuta Özila.

Arsenal je tako ostao drugi na ljestvici sa 36 bodova, dva manje od vodećeg Leicester Cityja, koji je ranije u subotu izgubio s 1:0 na gostovanju kod Liverpoola, dok je Southampton s 24 boda na 12. mjestu.

U ranije odigranoj utakmici Newcastle je na svom stadionu poražen od Evertona s 1:0, a pobjednički gol zabio je Tom Cleverley nakon kornera u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Iduće kolo Premierlige (19.) započinje već za dva dana.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider