Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotovo je!

VIDEO Chelsea se vratio iz ponora i oduzeo Spursima zadnju nadu, Leicester prvak!

U posljednjoj utakmici 36. kola Premierlige Chelsea i Tottenham odigrali su 2-2, a Leicester je postao novi prvak Engleske!

Iako u ponedjeljak nisu igrali njihovi ljubimci, navijači Leicestera će zauvijek pamtiti 2. svibnja 2016. godine, jer su po prvi puta u 132 godine dugoj povijesti kluba postali prvaci Engleske. Najuzbudljivija nogometna priča u Engleskoj u posljednjih 21 godinu, još od trijumfa Blackburna 1995., završila je sretno za 'lisice' dva kola prije kraja.

Leicester, koji je dan ranije odigrao 1-1 kod Manchester Uniteda, čekao je kiks Tottenhama i želja mu se ispunila, iako su Spursi bili na najboljem putu da odgode proslavu 'lisica'.


Chelsea 2-2 Tottenham - Goals & Highlights HD by HaijRJHD

Tottenham je vodio sa 2-0 u gostima kod Chelseaja golovima Harryja Kanea (35) i Korejca Heung-min Sona (44). Iako je Chelsea djelovao jalovo, ipak je u drugom poluvremenu uspio doći do izjednačenja. Nakon kornera u 58. minuti Gary Cahill je smanjio na 1-2, a konačnih 2-2 prekrasnim pogotkom u 83. minuti postavio je Eden Hazard.

Tako će u subotu, 7. svibnja, igrači Leicestera na svom stadionu u utakmici protiv Evertona moći proslaviti svoj prvi naslov engleskog prvaka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider