Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opća pomutnja

Frka u Madridu: Evo tko je došao po veliko pojačanje i dogovor s Realom

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi iznenada je posjetio Madrid i pokrenuo brojne spekulacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi iznenada je posjetio Madrid i izazvao opću strku i pomutnju. Odmah su krenule medijske spekulacije o razlogu njegova posjeta španjolskoj prijestolnici.

Oko 16.30 napustio je restoran Di Maria i uputio se u nepoznatom smjeru, piše madridski As. Spekulira se da je glavni razlog Al-Khelaifija dolazak zastoj u realizaciji Neymarova transfera iz Barcelone u PSG.
Naime, nikako da u Pariz stignu svi papiri kako bi Neymar dobio pravo nastupa za francuski klub.

Katalonski mediji pišu da je zapelo u sjedištu La Lige, a madridski spekuliraju da Barcelona opstruira Neymarovu registraciju. Neymar je već propustio otvorenje francuskog prvenstva, a kako se stvari razvijaju mogao bi i drugo kolo.

Brazilac je ljutit i navodno planira tužiti Barcelonu FIFA-i zbog toga što je obustavila isplatu specijalnog bonusa od 26 milijuna eura za ovu godinu, koji je trebao dobiti prema ugovoru koji su potpisali krajem godine.
Drugi razlog dolaska predsjednika PSG-a u Madrid navodno je sastanak sa zastupnicima slovenskog vratara Atletica Jana Oblaka.

Atletico je odbio prvu ponudu, ali čini se da PSG ne odustaje. Odštetna klauzula iznosi 100 milijuna eura i Parižani su je spremni aktivirati.
Treći razlog Al-Khelaifijevog posjeta Madridu navodno je interes Real Madrida za desnog bočnog PSG-a Thomasa Meuniera.

Nije tajna da će PSG morati prodati neke igrače kako bi napravio prostor za nove zvijezde i ispunio uvjete financijskog fair-playa. Parižani su doveli Danija Alvesa te su na taj način zatvorili desni bok pa mogu bez problema prodati Meuniera i na njemu dobro zaraditi.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider