Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glavni razlog uz milijune

Neymar uzvraća udarac i "cinka" Barcu: Evo što mu je obećao PSG!

Neymar i Barcelona rastali su se u prilično negativnom tonu, ostali su neki repovi koji će se rješavati na sudu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymar planira prijaviti Barcelonu FIFA-i, javlja Sky Sports.
Nakon što je postalo jasno da Neymar prelazi u PSG uz odštetu od 222 milijuna eura, Barcelona je odbila isplatiti Brazilcu specijalni godišnji bonus od 26 milijuna eura, koji je dogovoren kod sklapanja novog ugovora krajem prošle godine.

Spor je nastao oko toga ima li Neymar pravo na taj iznos ili samo djelomičan dio tog iznosa. Barcelona je stopirala isplatu, a Neymarovi navodno razmišljaju o prijavi slučaja FIFA-i.

Neymarovi su uvjereni da im taj novac u kompletnom iznosu pripada po slovu ugovora i čini se da će pravdu tražiti na sudu. Navodno je Neymar ogorčen i izjavama čelnih ljudi Barcelone koji ga nisu štedjeli nakon što je prešao na Park prinčeva.

U međuvremenu se spekulira kako je jedan od glavnih razloga zašto je Neymar prešao u PSG, osim, jasno, novca koji je prvi i ključan razlog, taj što su mu Parižani obećali lakše osvajanje Zlatne lopte France Footballa. PSG i francuski list u odličnim su odnosima, pa se iz toga mogu izvući raznih zaključci.

Nakon što je tri godine živo u sjeni Lionela Messija na Camp Nouu, Neymar će konačno postati prva i najveća zvijezda kluba u kojem nastupa.

Ako bude pružao igre kakve se od njega očekuju i ako PSG bude postizao dobre rezultate, ne mora nužno biti prvak Europe s klubom ili prvak svijeta s Brazilom, te uz medijski i svaki drugi „poguranac“ moćnog pariškog kluba, Zlatna lopta ne bi mu trebala izmaći u razdoblju od sljedeće dvije-tri godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider