Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Ovisno gdje idete

Želite na veliki spektakl? Evo detalja o prodaji i podjeli ulaznica

Nakon što reprezentacija (nadamo se uspješno) odradi kvalifikacije za Rio, u žižu zanimanja stiže klupski rukomet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu 23. travnja s početkom u 20:30 u zagrebačkoj Areni snage će odmjeriti PPD Zagreb i PSG, u prvoj utakmici četvrtfinala Rukometne lige prvaka.

Nakon što su pokazali nesalomljivi duh i izborili mjesto među osam najboljih u Europi velikom pobjedom u gostima kod Rhein-Neckar Löwena, pred Veselinom Vujovićem i njegovim igračima je novi izazov. Zasigurno, u krcatoj Areni.

Kao i tijekom cijele sezone u prodaju je pušten isključivo donji prsten Arene Zagreb (cijene 50, 30 i 20 kuna) dok će se ulaznice za gornji sektor dijeliti.

Za one koji žele biti prije osigurati svoje mjesto na tribini treba reći kako prodaja ulaznica kreće u utorak 5. travnja, a odvijat će se preko web stranice www.ulaznice.hr te na ovlaštenim mjestima Tisak Medije, Aquarius Recordsa, Croatia Recordsa, Kompasa i Atlasa.

U ponedjeljak 18. travnja počinje i prodaja i podjela ulaznica (ovisno o sektoru) i to u terminima 16:00-19:00 na blagajni Arene Zagreb te na dan utakmice na istom mjestu, od 14:00 do 20:30. Paralelno s tim, ulaznicu ćete moći nabaviti i na blagajni Kutije šibica, od ponedjeljka do petka, od 9:00 do 16:00.

Svaka osoba može kupiti neograničen broj ulaznica, dok svaka osoba može preuzeti maksimalno dvije besplatne ulaznice.

Prije nego krenu pripreme za dolazak najskuplje momčadi svijeta u Zagreb, dosta igrača PPD-a Zagreb bit će s hrvatskom rukometnom reprezentacijom u danskom Herningu.

Na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre Kauboji će loviti jedno od prva dva mjesta u okršajima s Danskom, Norveškom i Bahreinom.

Doma TV i GOL.hr prenosit će svih šest dvoboja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider