Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Tandem s Messijem

Povratnik u reprezentaciju Argentine prijeti Hrvatskoj

Danas se u Londonu kompletirala reprezentacija Argentine, a unatoč dolasku Messija, Agüera, Di Marije, najtraženiji je bio povratnik u reprezentaciju, napadač Juventusa Carlos Tevez.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentina i Hrvatska odmjerit će snage u srijedu u Londonu, a u taj će susret izbornici ući s različitim snagama. Naime, Gerardo 'Tata' Martino namjerava na travnjak poslati sve svoje snage, dok će hrvatski izbornik Niko Kovač priliku dati mnogim mladim igračima koji nisu dosada imali priliku igrati za reprezentaciju.

Iako je riječ o prijateljskom ogledu, povratnik u argentinsku reprezentaciju Carlos Tevez jedva čeka prvi sučev zvižduk i obnavljanje partnerstva s Lionelom Messijem. 

'Jedva čekam nastup s Messijem protiv Hrvatske. S brojem jedan svjetskog nogometa uvijek želite igrati. Uvijek sam govorio da je Messi najbolji na svijetu', rekao je Tevez i dodao:

'Kada igraš dobro u klubu, uvijek se nadaš pozivu. Ovaj poziv nagrada je za moje igre u Juventusu. Cijenim ga više nego što sam to činio prijašnjih godina. Sada sam zreliji i pametniji. Znam da su mi konkurencija Agüero i Higuain, no vjerujem da ću zaigrati'.

Posljednji nastup u dresu argentinske vrste 'Carlitos' kako glasi Tevezov nadimak, je imao u četvrtfinalu Copa America 2011. protiv Urugvaja. Bivši izbornik Alejandro Sabella nije ga volio, no Martino mu je odlučio pružiti priliku. Tevez je prošle sezone zabio 21 pogodak za torinsku 'Staru damu', a ove sezone je u 13 nastupa zabio osam golova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider