Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tudor pogođen upaljačem

Ponoćni sastanak u Hajduku: Kos ponudio ostavku, policija čuvala igrače!

Dramatično je bilo sinoć na Poljudu za vrijeme, ali i nakon utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Hajduka Ivan Kos ponudio je ostavku nakon sramotnog poraza od Rudeša na Poljudu, ali je Nadzorni odbor to odbio.

"Imali smo raspravu i donijeli zaključak da dajemo podršku predsjedniku", poručio je predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Slaven Marasović uz napomenu kako će u idućih nekoliko dana Kos iznijeti daljnje korake.

Vidjet ćemo u vezi čega će biti ti daljnji koraci, a za prepostaviti je da će biti riječi o statusu trenera Joana Carrilla i sportskog direktora Marija Branca. Oni su ti koji su zajedno birali ovu momčad koja je najskuplja u posljednjih pet godina, a igre koje pružaju i rezultati koje ostvaruju su katastrofalni.

Debakl na domaćem terenu protiv novaka u ligi izazvao je salve negodovanja na stadionu. Nakon utakmice igrači su došli pred sjevernu tribinu, Torcida im je skandirala "skinite dresove" na što su se ovi okrenuli i otišli, a to je tek razjarilo najžešće pristaše Bijelih koji su prema njima bacili nekoliko stolica. Srećom, nijedna od tih stolica nije pogodila nikog, ali Fran Tudor je pogođen upaljačem.

Između ostalog, navijači su igračima skandirali da će dobiti batine pa je policija reagirala i postavila kordon ispred glavnog ulaza i izlaza sa stadiona. Igrači su uz policijsku pratnju napustili stadion i otišli kućama.

Burno je bilo na Poljudu, a burno će, po svemu sudeći, biti i idućih nekoliko dana...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider