Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će zanimljivo

Polako se slaže novi Liverpool: Sprema se i transfer iz Reala

Brendan Rodgers će dobiti još jednu šansu, a ovaj se prijelazni rok čini boljim od onog prošlog ljeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Teško da Liverpool dvije godine zaredom može imati katastrofalan 'mercato'. Onaj prošlogodišnji je proglašen debaklom, no ove godine to izgleda ipak malo bolje. Iz Manchester Cityja je besplatno doveden James Milner, a iz Burnleya također bez odštete sjajni mladi napadač Danny Ings.

Za manje od pet milijuna eura iz Charltona je stigla velika nada engleskog nogometa, 18-godišnji stoper Joe Gomez. Engleski mediji pišu kako bi se taj transfer u budućnosti kroz neke bonuse mogao popeti i na 8.5 milijuna eura.

Spremaju se novi transferi. Neki španjolski mediji, a prenose ih engleski, donose informaciju kako je vrlo blizu dogovora transfer Asiera Illarramendija iz Reala za oko 20 milijuna eura. Liverpool želi 'novog Xabija Alonsa', ali takva očekivanja ovaj Bask nije ispunio u Madridu. Čini se kako je to ipak mala cifra koju bi Redsi trebali dati Madriđanima koji su Sociedadu dali čak 32.

Kovačić, Clyne, Illarramendi... ali nedostaje kapitalac

Osim spominjanja dolaska Matea Kovačića, u zraku visi i dolazak desnog beka koji je oduševio Premierligu prošle godine. Nathaniel Clyne navodno bi isto trebao koštati oko 20 milijuna eura, ali Southampton bi ipak mogao tražiti više iako je već odbio prvu ponudu s Anfielda od 15 milijuna. Također, nije baš sigurno da Clyne želi u Liverpool, pogotovo ako stigne službeni poziv Manchester Uniteda.

Prodajom Raheema Sterlinga, za kojeg traže oko 60 milijuna eura, zaradit će se za pojačanja, čak i za nekog kapitalca. On bi trebao doći u vrh napada, jer Dannyja Sturridgea opet neće biti prvi dio sezone zbog ozljede. Balotelli i Borini bi se trebali vratiti u Serie A, a Divock Origi bi trebao doći s posudbe u Lilleu. Možda je Christian Benteke taj, cijena je 40 milijuna eura.

Bit će ovo još jedan uzbudljiv prijelazni rok na Anfieldu. Istina. Već se debelo zakuhao, ali nije ni blizu kraju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider