Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potop za 16 minuta

Pogledajte Tottenhamov šok za United u 11. sekundi, debakl Chelseaja

U Premierligi je odigrano još sedam utakmica kojima je kompletirano 25. kolo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju večeri, ali i cijelog 25. kola Premierlige, Tottenham je na Wembleyju s 2:0 pobijedio Manchester United i iskoristio pravi debakl koji je Chelsea doživio na svom Stamford Bridgeu (izgubili od Bournemoutha s 0:3). Rasplet je to kojim se potpuno zakuhala borba za plasman u Ligu prvaka.

Manchester City bit će prvak, to je jasno odavno, a Građani su ove srijede još povećali svoju prednost pred drugoplasiranim gradskim rivalom pobijedivši West Bromwich Albion s 3:0 (strijelci su bili Fernandinho, Kevin De Bruyne i Sergio Aguero).

Za City je ovo 22. pobjeda u Premierligi nakon koje imaju 15 bodova viška u odnosu na Manchester United koji se nije dobro proveo na Wembleyju.

Već u 11. sekundi Tottenham je šokirao momčad Josea Mourinha, strijelac je bio Christian Eriksen nakon brzopotezne akcije Spursa.

U 28. je stigao potpuni nokaut gostiju kada je autogol postigao Phil Jones. Od toga se Crveni vragovi nisu uspjeli oporaviti do kraja utakmice.

Ako se ono što se dogodilo Unitedu može nazvati nokautom, kako onda okarakterizirati poraz Chelseaja na svom Stamford Bridgeu od Bournemoutha s čak 0:3?

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali onda su gosti s juga Engleske u 16 minuta od 51. do 67. postigli tri komada i ostavili u nevjerici Antonija Contea.

VIDEO: Tottenham - Manchester United 2:0

25. kolo Premierlige:

UTORAK:
Huddersfield - Liverpool 0:3
Swansea - Arsenal 3:1

West Ham - Crystal Palace 1:1

SRIJEDA:
Chelsea - Bournemouth 0:3
Everton - Leicester 2:1
Newcastle - Burnley 1:1
Southampton - Brighton & Hove Albion 1:1
Manchester City - West Bromwich Albion 3:0
Stoke - Watford 0:0
Tottenham - Manchester United 2:0

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider