Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
'Živimo Hajduk'

Pogledajte novi Hajdukov film: Idemo na pobjedu na Maksimiru!

Uoči subotnjeg derbija s Dinamom Hajduk je predstavio promotivni film...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Živimo Hajduk" - naziv je promotivnog četverominutnog filma koji je danas predstavljen u kino sali stadiona Poljud.

Henriquez i Pinto najavili derbi: Nema ljepšeg osjećaja nego zabiti Hajduku!

Autori su saželi emociju koju navijači osjećaju prema Hajduku, a na predstavljanju filma bio je i Fran Tudor, rođeni Zagrepčanin porijeklom s Hvara koji je ove zime na mala vrata stigao u Hajduk, a navijačka vojska Bijelih pomnije ga je upoznala u posljednjih mjesec dana kada je zabio u svom debiju za prvu momčad, a onda i novim pogotkom prelomio utakmicu u Koprivnici gdje su Splićani upisali važna tri boda.

"Odličan je film, prikazuje grad i ljude kako žive za Hajduk pogotovo na dan utakmice. Mi igrači uživamo u svemu ovome, navijači su naš 12. igrač, s te tribine stiže emocija koja nam daje snagu više", kazao je Tudor kojemu je, kao i svim ostalim suigračima, u mislima subotnji derbi (početak 17:00) s Dinamom na Maksimiru.

"Ako budem igrao, sigurno ću dati sve od sebe. Pokušat ću zabiti gol, ali to je manje bitno. Posebna je ovo utakmica za mene, u svakom slučaju dodatni motiv ima, a zapravo većeg motiva od pobjede nad Dinamom na Maksimiru i nema."

Još samo tri kola dijele Dinamo da osvoji prvenstvo bez poraza i tako ponovi učinak sjajne Hajdukove generacije iz 1950. godine (Vukas, Matošić, Beara...) kojoj je jedinoj dosad na ovim prostorima uspjelo postati prvakom bez izgubljene utakmice.

"Sigurno je da Dinamo želi završiti prvenstvo bez poraza i tako izjednačiti Hajdukov rekord, ali mi im želimo pokvariti planove. Idemo na pobjedu, nama su jako bitna ta tri boda da osiguramo Europu. Očekujem čvrstu utakmicu - bod je za nas pozitivan rezultat, ali o njemu ne razmišljamo nego dolazimo igrati na pobjedu. Bit će dosta mojih navijača na tribinama, njih 20-ak, 30-ak... U svakom slučaju, vjerujem da će na derbiju biti više Hajdukovih nego Dinamovih navijača", zaključio je Tudor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider