Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić među 22 najbolja

Pogledajte najbolju momčad 2014. godine: Jedan izbor posebno bode u oči

Na svečanoj gala-večeri Fife u Zürichu izabrana je i najbolja momčad 2014. godine. I dok je većina igrača zasluženo odabrana, jedan je ipak pobudio mnoge sumnje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolja momčad u protekloj godini: Neuer (Njem/Bayern) - Sergio Ramos (Špa/Real Madrid), Thiago Silva (Bra/Paris SG), David Luiz (Bra/Paris SG), Philipp Lahm (Njem/Bayern) - Andrés Iniesta (Špa/Barcelona), Toni Kroos (Njem/Real Madrid), Ángel Di Maria (Arg/Manchester United) - Arjen Robben (Niz/Bayern), Lionel Messi (Arg/Barcelona) i Cristiano Ronaldo (Por/Real Madrid).

FOTO Zlatna lopta: Cristiano Ronaldo po drugi put zaredom igrač godine!

Gotovo svi igrači su zaslužili svoje mjesto u idealnih 11, ali David Luiz teško da je jedan od njih. Uostalom, radi se o tragičaru polufinala SP-a koji je zajedno sa svojim suigračima 'popio' sedam komada od Njemačke. Drugi relativno upitan izbor je onaj Andresa Inieste koji je imao puno bolje godine od prošle.

Među 11 najboljih nema hrvatskih nogometaša, ali naš Luka Modrić je u drugoj, pričuvnoj momčadi Fife. U njoj su još izabrani Thiabault Courtois, Marcelo, David Alaba, Marcel Hummels, Dani Alves, Yaya Toure, Xabi Alonso, Neymar, Zlatan Ibrahimović i Luis Suarez.

Pitamo se samo kakva bi to bila utakmica između prve i druge momčadi Fife i tko bi stvarno bolje izgledao na terenu, iako se ovdje radi o 22 klasna igrača.

Jeste li zadovoljni dodjelom Zlatne lopte?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider