Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Psine i skečevi

VIDEO: Mandžukić odmah pokazao 'zube' Godinu

Čini se da se Mario Mandžukić odlično uklopio u novo društvo, u kratkom je roku postao jedan od glavnih šaljivđija u momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sudeći prema kadrovima koje možete pogledati u priloženom videu, na pripremama aktualnog prvaka Španjolske i viceprvaka Europe Atletico Madrida vlada odlična atmosfera.

Atletico Madrid dovodi novo veliko pojačanje: Novi Diego Costa!

Čini se da se Mario Mandžukić odlično uklopio u novo društvo, u kratkom je roku postao jedan od glavnih šaljivđija u momčadi. Mandžu su uhvatile kamere kako zajedno s Urugvajcem Godinom, koji slovi za "kralja šala i pošalica" u Atleticu, radi duhovite skečeve i psine. Zezanciju su prihvatili i ostali igrači. Uglavnom, igrači Diega Simeonea treniraju s osmjehom na licu što govori da bi ponovno mogli imati uspješnu sezonu.

Mandžukić protiv Olićeva i Perišićeva Wolfsburga

Atletico u nedjelju očekuje još jedna prijateljska utakmica, „rojiblancosi“ gostuju u Wolfsburgu, klubu u kojem nastupaju dvojica hrvatskih reprezentativaca Ivica Olić i Ivan Perišić.
Simeone ima dosta problema s ozlijeđenim igračima. U petak nisu trenirali Arda Turan i Leo Baptistao, obojica imaju problema s mišićima, dok su Toby Alderweireld i Antoine Griezmann radili odvojeno od ostatka momčadi po posebnom programu.

Slovenski vratar Jan Oblak ima problema s rupturom butnog mišića i neće sudjelovati u treninzima sljedećih nekoliko dana.
Najnovije pojačanje pristiglo iz Malage Jesus Gamez prvi trening s novom momčadi odradio je u četvrtak i bit će na raspolaganju Simeoneu za utakmicu s Wolfsburgom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider