Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne smije u vlak

Pogledajte kako Mourinha, Chelsea i Costu ismijavaju na internetu

Utakmica između Chelseaja i PSG-a uzbudila je duhove na društvenim mrežama.

Prošle su godine društvene mreže bile nemilosrdne prema Joseu Mourinhu zbog bunkeraškog nogometa u polufinalu Lige prvaka protiv Atletico Madrida. Tada se nogometna dekadencija Portugalcu osvetila ( za razliku od Interovog naslova), a slično se dogodilo u osmini finala ove godine. PSG je s igračem manje nadigrao Londončane nakon produžetaka, iako je Ibrahimović isključen već nakon pola sata igre.

VIDEO Zbunjeni Terry kod gola odluke držao suigrača umjesto Silve!

Ibrahimović 'popljuvao' Chelseajeve igrače: Okružilo me 11-ero djece

Mourinho je svojim stilom još jednom natjerao sve one neutralne ljubitelje nogometa da se okrenu protiv njegove momčadi. To se dobro vidjelo sinoć kada su društvene mreže eksplodirale.

Na jednoj montaži vidimo Blanca, Ancelottija i Guardiolu u podzemnoj željeznici sa znakom Lige prvaka i Mourinha kako ostaje izvan tog vlaka koji vozi u četvrtfinale. Aluzija je to na rasistički ispad nekolicine navijača Chelseaja u pariškom metrou uoči prve utakmice. Treba reći kako je Mourinho bio jedan od prvih koji su osudili taj gnjusan čin.

Na jednoj montaži Mourinha pak tješi David Luiz koji je uoči utakmice rekao kako je Portugalac sjajan stručnjak, ali nije ništa 'poseban'. Mourinho ga je prošlog ljeta odlučio prodati, što je bio dobar posao, ali je Brazilac golom i prolaskom dalje stigao do slatke osvete bivšem treneru.

Obrušili su se na društvenim mrežama i na Diega Costu koji je protiv PSG-a zaslužio isključenje. Ili dva. Njegova nervoza postaje legendarna, a zanimljivo da ove sezone u Ligi prvaka nije postigao niti jedan jedini gol.

Donosimo vam neke od internetskih ismijavanja…
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider