Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije zaslužio crveni

VIDEO Ibrahimović 'popljuvao' Chelseajeve igrače: Okružilo me 11-ero djece

PSG je s desetoricom igrača i prije svega hrabrom igrom izbacio Chelsea u osmini finala Lige prvaka odigravši 2:2 u Londonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi susret u Parizu završio je 1:1, baš kao i londonski nakon 90 minuta. U 30 minuta produžetka Chelsea je poveo, no Thiago Silva je svojim pogotkom šest minuta prije kraja poslao PSG u četvrtzavršnicu. Susret je obilježio sudac Bjorn Kuipers, koji je iz samo sebi poznatih razloga isključio Zlatana Ibrahimovića u 31. minuti susreta.

Start Ibrahimovića i crveni karton (VIDEO)

Ibrahimović i Oscar ušli su zajedno u jedan duel, no iako je švedski napadač povukao svoje noge i nije ušao tako snažno u duel, sudac je 'pao' na glumu brazilskog nogometaša i odmah pokazao crveni karton Ibri. Šveđanin je vjerojatno dvostruko teži i snažniji od Brazilca i zato je ovaj tako 'odletio' od njega nakon duela na travnjaku. Minimalni kontakt je postojao, no u usporenoj se snimci vidi da je Oscar imao ispruženu nogu, a da je Ibra povukao svoje obje!

U intervjuu nakon susreta Ibrahimović je jasno dao do znanja što misli o reakciji Chelseajevih igrača nakon tog trenutka.

"Pomislio sam: Sudac vjerojatno ne zna što radi ili je vidio krivu stvar. No bitno je da smo prošli dalje. Najgora stvar u cijeloj priči nije moj crveni karton, nego igrači Chelseaja koji su se sjurili oko suca i mene, te tražili crveni karton. Osjećao sam se kao da me okružilo 11 djece", rekao je iskreno Ibrahimović.

Ibrahimovićev intervju nakon utakmice (VIDEO)

Na pitanje mogu li nakon tako velikog skalpa otići do kraja u Ligi prvaka.

"Sve je moguće. Pričekajmo ždrijeb i rezultate ostalih utakmica pa ćemo vidjeti".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider