Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oči u oči

Pogledajte kako je navijač uletio Wengeru: Uhićen i zadržan u policiji!

Navijač Southamptona koji je u četvrtak u 85. minuti prvenstvene utakmice dotrčao do klupe Arsenala i krenuo nešto objašnjavati treneru Arsenu Wengeru, uhićen je i zadržan u policiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim što se morao suočiti s porazom svoje momčadi na gostovanju u Southamptonu (2:0), trener Arsenala Arsene Wenger se u 85. minuti dvoboja odigranog u četvrtak na stadionu St. Mary's našao oči u oči s jednim domaćim navijačem. Nakon ovog incidenta francuski je stručnjak žestoko protestirao kod četvrtog suca, ali je u izjavi nakon dvoboja bio vrlo pomirljiv.

"Mislim da mi ništa nije rekao. Uopće nije bio agresivan", izjavio je Wenger o upadu navijača koji je uhićen i zadržan u policiji shodno britanskom zakonu koji se odnosi na ulazak navijača na nogometni teren.

Podolski u Interu?

Osim što se iz Southamptona vratio bez bodova, Arsenal bi uskoro mogao ostati i bez njemačkog napadača Lukasa Podolskog za kojeg je interes pokazao milanski Inter i poslao novu, financijski izdašniju ponudu londonskom klubu. I Wenger je potvrdio da bi njemački reprezentativac mogao u zimskom prijelaznom roku preseliti na San Siro i postati suigračem hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.

"Prva Interova ponuda je bila farsična. Sad, kad su postali ozbiljniji, možemo pregovarati", izjavio je Arsenalov menadžer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider