Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki lov na Ligu prvaka

Pogledajte brzu akciju za veliko slavlje: Ušao s klupe i zabio nakon 35 sekundi

Vrlo važnu gostujuću pobjedu ostvarili su nogometaši Marseillea u 29. kolu Ligue 1.

Mitroglou postiže pobjednički gol za Marseille (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Marseille je u 29. kolu Ligue 1 na gostovanju pobijedio Toulouse s 2:1, a trijumf im je donio Konstantinos Mitroglou.

Grčki je napadač u 78. minuti zabio pobjednički pogodak, samo 35 minuta nakon što je ušao u igru. Mitroglou i Dimitri Payet (također ušao s klupe u drugom poluvremenu) odigrali su sjajnu akciju - Francuz je propustio loptu kroz noge, Grk mu je dao u for, a ovaj se sjurio u šesnaesterac i pronašao ga na drugoj vratnici gdje Mitroglou zakucava pod prečku za veliko slavlje Marseilleovih igrača i navijača.

Drugi je to najbrži gol jednog igrača s klupe u povijesti Ligue 1. Guido Carrillo je za Monaco 3. prosinca 2016. postigao gol Bastiji samo 15 sekundi nakon ulaska u igru.

Do tog trenutka rezultat je bio 1:1 nakon što je Marseille u 10. poveo golom Ocamposa, a Mubele u 19. poravnao za Toulouse.

Ovo je jako bitna pobjeda Marseillea u borbi za plasman u Ligu prvaka. Iz Francuske će prvak i drugoplasirani izravno u Ligu prvaka, dok će trećeplasirani morati u kvalifikacije.

Marseille će svim silama pokušati prestići Monaco za kojim trenutno zaostaje četiri boda. Istodobno, moraju paziti da ih ne prestigne Lyon (oni su četvrti s pet bodova zaostatka nakon što su u nedjelju svladali Caen s 1:0).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider