Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Mogu li do senzacije?

Pirlo i Buffon: Poslali smo poruku, možemo protiv Reala

Juventus je sinoć na iznenađenje mnogih nogometnih zaljubljenika srušio velikog Reala u Torinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjeda Juventusa 2:1 protiv Real Madrida ostavlja Talijanima šansu da vide finale u Berlinu. U ždrijebu su i Real i Barca i Bayern željeli upravo Staru damu, no momčad iz Torina neće se samo tako predati. Ostaje uzvrat na Santiago Bernbeuu u kojem će Real morati biti puno bolji nego na Juventus Areni.

VIDEO Juventus iznenadio Real Madrid u prvoj utakmici polufinala LP

''Ovo je izgledalo kao boks meč. Slično će biti i u revanšu, izmjene udaraca. Real je velika momčad, ali u ovoj fazi natjecanja možemo im se suprotstaviti iako su barem an papiru puno jači'', poručila je legenda Juvea Gigi Buffon.

Juventus je već osvojio četvrti uzastopni naslov prvaka Italije. Rasterećen je ušao u okršaje s Realom.

''U nogometu ne pobjeđuje uvijek najjača momčad. Najvažnije je da smo vidjeli kako možemo protiv europskog prvaka. Mislim da bi čak i s 1:1 imali šanse'', rekao je vratar Juvantusa.

Andrea Pirlo nije se suzdržavao nakon utakmice. Nakon četiri uzastopna naslova, smiješi im se i veliko finale Lige prvaka.

''Poslali smo cijeloj Europi poruku. U Madridu ćemo se boriti do samog kraja. Želimo to finale. U drugoj utakmici moramo imati istu vjeru i samopouzdanje da mi to možemo'', rekao je režiser igre Stare dame.

Tko će igrati u finalu Lige prvaka?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider