Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imaju spremnu zamjenu

"Luda" ponuda koja se ne odbija: Odlazi dugogodišnja uzdanica Reala!

Nakon devet sezona u dresu Reala došao je kraj njegove ere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već dugih devet sezona je stoper Reala, ali došlo je vrijeme za nove igrače na toj poziciji. 33-godišnji portugalski reprezentativac Pepe je stigao iz Porta 2007., a nakon više od 200 utakmica u Kraljevskom klubu karijeru će nastaviti u kineskom Hebei China Fortuneu.

Vijest je potvrdila i španjolska Marca koja je još u prosincu otkrila da bi Pepe mogao preseliti na Daleki istok. Zbog problema s ozljedama ove je sezone odigrao tek osam utakmica u prvenstvu, a s klubom nije uspio dogovoriti produženje ugovora koji istječe na ljeto 2017 godine.

Tu su se pojavili Kinezi s ponudom koja se ne odbija – čak 15 milijuna eura po sezoni ili oko 290 tisuća eura tjedno! Pepe će u Kini igrati od sljedeće sezone, a njegovu će ulogu u potpunosti preuzeti 23-godišnji Raphaël Varane.

Od mladog Francuza se očekuje da u budućnosti postane stup obrane, a osim njega tu su Nacho i Jesus Vallejo koji je na posudbi u Eintracht Frankfurtu Nike Kovača. Perspektivni 20-godišnjak će se vratiti sa „školovanja“ na ljeto, a od njega se također u budućnosti očekuju velike stvari.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider