Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
već odlučio

Najbolji trener svijeta pod svaku cijenu želi Ćorića

Ante Ćorić bit će jedna od glavnih 'lovina' predstojećeg ljeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju britanskog Daily Mirrora budući menadžer Manchester Cityja, Pep Guardiola, odlučio je idućeg ljeta 'udahnuti novog, mladenačkog života u momčad s dvojicom tinejdžera. Aleix Garcia je već član Manchester Cityja ali uglavnom nastupa za rezerve, dok je drugi igrač član zagrebačkog Dinama Ante Ćorić.

"Guardiola jako cijeni Dinamovog razigravača Ćorića kojeg se uspoređuje s Lukom Modrićem. Moglo bi ga se ugrabiti za pet milijuna funti", piše Daily Mirror.

Podsjetimo, krajem prošle godine Ćorić je bio na rubu odlaska iz Dinama zbog razmirica s trenerom Zoranom Mamićem. Kulminacija nezadovoljstva Ćorića dogodila se u obiteljskom kafiću kada je njegov otac sazvao neslužbenu konferenciju za novinare. Tamo su tvrdili kako je Ante šikaniran u Dinamu, a on sam je tjednima uporno ponavljao kako želi otići jer ima tretman kakav ne zaslužuje.

No, nesuglasice su riješene, Ćorić je ostao i sada je velika želja nogometnih moćnika. Spominju se Real Madrid, Barcelona, a sada i Manchester City kojeg preuzima najbolji trener današnjice. Podsjetimo, nakon što je Bayern pobijedio Dinamo u Ligi prvaka Guardiola je riječi hvale imao upravo za Ćorića.

"Mlad igrač, neosporni talent. Od prije znam da Dinamo uvijek ima velike talente. Tko zna, možda Ćorić završi u velikom klubu i igra s velikanima".

Možda taj velikan upravo bude Manchester City...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider