Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gdje ide ovaj svijet...

Pep dobio abnormalnu ponudu: Zarađivat će više od Messija i Ronalda!

Sve je izvjesnije da će Pep Gaurdiola sljedeće ljeto napustiti Bayern i sjesti na klupu Manchester Cityja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

O tome se spekulira već tjednima, iz dana u dan stižu nove informacije da je taj scenariji najizgledniji. Guardiola je potvrdio da još nije donio konačnu odluku te da ne želi postati Bayernov problem. Prilično sugestivno, zar ne?

Bayernovim navijačima dosta je Katalonca i njegova stila igre koji značajno odudara od njemačke filozofije nogometa, a uz to se rješava ikona bavarskog kluba, što su mu navijači posebno zamjerili.

Kako Manchester City nije smijenio Manuela Pellegrinija, a u isto je vrijeme Juergen Klopp uzeo slobodnu godinu, kockice se samu slažu. Guardiola u Manchester City, Klopp na klupu Bayerna.

Engleski mediji objavili su informaciju da su „šeici“ s Etihada ponudili Guardioli astronomsku plaću od 27 milijuna eura godišnje plus mogućnost biranja igrača po vlastitoj želji i potpunu slobodu. Englezi su to nazvali nehumanom ponudom.

Guardiolu na Etihadu čekaju stari znanci još iz vremena dok je vodio Barcelonu Txiki Begiristain i Ferrano Soriano. Njih dvojica imaju važnu ulogu u nagovaranju Guardiole da prihvati ponudu Cityja, ako je uopće potrebno nagovaranje s obzirom na financijsku stranu iste.

Ako je informacija točna, Guardiola će postati daleko najplaćeniji trener na svijetu. I ne samo to, neće biti ni nogometaša koji ima veću plaću. Lionel Messi i Crisitano Ronaldo vrte se oko dvadesetak milijuna eura godišnje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider